Com funcionen les beques de transport del Govern de les Illes Balears?

La Conselleria d'Educació i Universitat convoca anualment ajudes de mobilitat dins l’àmbit de l’Euroregió Pirineus Mediterrània i ajudes de desplaçament per a alumnes de les Illes Balears que cursin estudis universitaris a la Unió Europea (UE-28).

L’import de l’ajut és variable, segons les convocatòries, però pot arribar als 600 euros, aproximadament.

Aquests ajuts són incompatibles amb qualssevol altres ajuts o beques que es puguin rebre d'altres administracions o d'altres persones físiques o jurídiques per a la mateixa o semblant finalitat.

Per a més informació, us podeu adreçar a la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca,
tel.: 971 17 78 00.